25 augusti 2013

Skyltsöndag

Och jag som hade tänkt ta mig en liten trudelutt för Pumita som fyller år och tar ledigt. Men här står skylten lutad mot väggen och bara väntar på att få komma på plats- eller har de just tagit ner den så det är fritt fram?

Pumita tycker att vi ska skylta varje söndag. Då gör vi det!

11 kommentarer:

 1. Hm, nu blev jag ju konfunderad. Får jag tuta eller inte?

  SvaraRadera
 2. Hi hi vilken rolig skylt..en sådan har jag inte sett nån gång..om man har trumpeten med sig så får man hejda sig alltså.

  SvaraRadera
 3. Åååh, så gulligt av dig! Jag blir alldeles rörd. :) Skrev hos mig att jag inte vill ha ngn fanfar (att bli äldre är ingen bedrift) men nu ångrar jag mig! Ser till och med framemot att få höra din fina trudelutt. Men du får lugna dig ett tag, det är inte riktigt dags än. Det var därför jag tog ner skylten. Fast klart roligare är det ju om skylten är uppe och du tutar iaf. Lite lagom obstinat. ;) Ha det gott, Staren, så hörs vi! :)

  SvaraRadera
 4. Fritt fram för fanfar för Pumita men kom ihåg att vända luren åt rätt håll. Skylten visar bara att du inte ska vända den neråt för det är högst olämpligt om man vill höras vida omkring. (Tänk att jag alltid ska behöva förklara allting för dig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra det är med någon som begriper med en gång! :-D

   Radera
 5. Ha-ha! Var får man tag på en sådan? I mitt kvarter är det dessvärre för många bilister som tutar som galningar i stället för att parkera, lyfta ändan från stolen och gå och ringa på en porttelefon (eller slå en signal på mobilen).
  Jodå, jag har rätt bra koll på musiker från Mali även om jag inte haft nöjet att höra deras musik på deras hemmaplan. Kolla denna video av Ali Farka Tourés son Vieux Farka Touré. Dessvärre hittar jag inte originalvideon som är lika vacker som musiken:
  http://www.youtube.com/watch?v=y-PXo3DkAFc

  SvaraRadera
 6. Hämtade du skylten när du var på Malta ;-) Lika bra det för här hjälper de inte ett dugg. Men en salut för Pumita tycker jag allt att hon är värd. Tjejen som får oss att skylta så flitigt varje söndag. Att hon fyller år hade jag ingen aning om. Bra med nätverk. Nu ska jag in till henne och gratta :-) Ha en skön söndagskväll önskar jag dig från ett hett Malta.

  SvaraRadera
 7. ÄLSKAR den skylten oavsett om den är uppe eller nere. Har faktiskt aldrig sett en sådan förut.
  Å tack för tipset att Pumita fyller år. Det verkar bara vara du som har koll på henne. Anita och jag är som vanligt borta;-)

  SvaraRadera
 8. Hahaha, undrar hur vanlig den skylten är? Inte ofta det kan vara behövligt att förlåta trumpeter, jag minns inte senast jag hörde en sån... Fast det kanske ska föreställa en biltuta?

  SvaraRadera
 9. Hahaha... jätterolig skylt!

  SvaraRadera
 10. Blåsorkestern gör sig icke besvär...eller..? ;) Kanonbra bild!

  SvaraRadera