29 oktober 2013

Tisdagstema- grå

Egentligen skulle jag velat haft en bild på Simone som drog fram med full styrka igår. Sundet var grått med vita vågtoppar och allt var fascinerande, men hemskt. Men det blev ingen bild. Vågade inte sticka ut näsan ens. När orkanen sliter i huset och allt gungar är jag inte glad att bo högt upp i ett höghus. Idag är himlen alltjämt grå, Sundet har inte hunnit lägga sig än och mina fönster är igenmurade och gråa. Kråkorna som valsar runt i den grå himlen får illustrera stämningen.
Mera grått finns på tisdagstema

17 kommentarer:

 1. Jobbigt att vara kråka i blåsten men vilken fin bild du fick av dem!

  SvaraRadera
 2. Där får stackars kråkorna kämpa för att komma fram. Vi fick inte någon storm att tala om här i Småland. Skönt förstås men lite besviken är jag ...

  SvaraRadera
 3. Vi bor högst upp i ett höghus och när blåsten tar i, då är det inte nådigt att öppna balkongdörren ... Var inte så farligt hos mig i alla fall ... var väl förberedd. Fin bild på fåglarna i alla fall :) Här är det invation var kväll av kråkor runt om oss .. sitter i träd och på takåsarna och låter inte alls kuligt :(

  SvaraRadera
 4. Nej, en orkan är skrämmande och jag förstår att du höll dig inne. Men du, att bo i villa är troligen ännu läskigare, speciellt om man har träd som kan ramla ner på taket.
  Bilden är suverän och vackert grått. Här håller molnen på att skingras och solen börjar titta fram igen. Hoppas att den gör det hos dig också.

  SvaraRadera
 5. Beautiful birds photo!
  Greetings, RW & SK

  SvaraRadera
 6. Bra bild! Och usch, läskigt med Simone! Såg på TV vilken förödelse hon ställde till med. Tack och lov slapp vi henne här i Värmland.

  SvaraRadera
 7. Ruggigt med såna stormar som Simone! Skönt att du höll dig inne.
  Bilden är fin med de flygande kråkorna samtidigt som jag tycker synd om alla fåglarna som säkert kämpade för att klara livhanken!

  SvaraRadera
 8. Ser lite otäck ut din bild, de svarta fåglarna blir riktigt otrevliga mot den grå bakgrunden. Var inne på hd.se i går och tittade lite på förödelsen. På brorsans gamla gata i Landskrona hade en hel byggnadsställning vält, riktigt otäckt. Simone har mycket kraft i sina lungor.

  SvaraRadera
 9. Oj så grått du har det. Fåglarna ser läskiga som tagna ur Hitchkocks film Fåglarna.

  SvaraRadera
 10. Vilken bra bild! Det är inte lätt att fånga dessa i flykten!

  SvaraRadera
 11. Flott bilde. Håper det er bedre i morgen, med litt blått :)
  Klem :)
  Mormor

  SvaraRadera
 12. Ohh, jag gillar alla kråkfåglar, de är så coola. De ser så häftiga ut där de svävar mot himlen, bra fotat!

  SvaraRadera
 13. Usch för sådana stormar. Jag såg dina fönster måste säga att de verkligen gör världen grå :). Kråkfåglar är rätt så vackra när de flyger.

  SvaraRadera
 14. En grå stämning i bin bild - som sagt. Men också något ... värdigt!

  SvaraRadera
 15. Ja men fy så hemskt att befinna sig i ett höghus när det stormar på det viset, jag brukar ha mardrömmar om precis det, på riktigt alltså! Ska inte gå närmare in på det men fin bild på kråkorna.

  SvaraRadera
 16. Du gjorde helt rätt i att hålla dig inomhus under stormen/orkanen! Du fick ju till en fin grå bild ändå :)

  SvaraRadera
 17. Undrar om de med full fart söker skydd från den analkande stormen......ser nästan ut som det går litet "tungt" för andra kråkan att flyga.

  SvaraRadera