9 mars 2014

Helgbilden

Sol både igår och idag! Vilken känsla!


Så här års är till och med maskrosen välkommen!

I rabatterna exploderade det med färger!

Fast den här mannen glömde nog att titta på termometern. 10 gr och blåst går man inte barärmad i utan att frysa. Men det var bara solskenet som räknades!

Hur andras helg har varit ser vi hos Marit

13 kommentarer:

 1. Ja huja maskrosorna har redan dykt upp - jag har haft en dust med dem idag ;-)
  burr tänker jag när jag ser mannen undrar om han var "genomkall" när han kom hem.

  SvaraRadera
 2. Maskrosorna - sommarens solar som skiner oavsett väder :) Inte att förakta!

  SvaraRadera
 3. Här är våren på gång! Den lila och vitrandiga krokusen är bland det läckraste jag har sett! Hoppas jag får en i min rabatt men den ser rent ynklig ut i år!

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder! Nja kortärmat skulle jag inte vilja gå i ännu. Men visst är det härligt med allt som slår ut o blommar nu. Otroligt läcker färg på den lilarandiga krokusen :)

  SvaraRadera
 5. Hejsan, jag heter Natalie och driver en mode, skönhets och hälso blogg på Scenbloggen. Jag arbetar som modell och bloggar även om livet bakom och på catwalken. Just nu marknadsför jag min blogg eftersom att jag anser att det jag bloggar om kan många ta en del av, det är allt från tips och tankar.

  Du får gärna kolla in min blogg och se om den faller dig i smaken.

  http://scenbloggen.se/nataliehenning

  SvaraRadera
 6. Vacker bild på krokusen! Ja t o m maskrosen är iaf nästan välkommen och vilken hurtbulle som var ute utan jacka. Han hade vårkänslor på riktigt han.=)

  SvaraRadera
 7. Jag vill inte ha vår än, jag vill ha en fin vårvinter! Men det blir nog tji på det för snön slaskat bort i rasande takt!

  SvaraRadera
 8. Ljuvliga krokusar! Och visst - maskrosorna lyser ju upp också så här års.

  SvaraRadera
 9. Just igår hade jag gärna varit ute i trädgården, lite avundsjuk på alla som kunde njuta det fina vädret. Men det kommer fler vårdagar, hoppas att det blir en riktigt lång och skön vår i år!

  SvaraRadera
 10. Vilken känsla, verkligen! På balkongen var det 18 grader, det räckte med t-shirt.
  Å du maskrosor är världens mest underskattade ogräs. Gag gillar dom, dessutom kan man ju göra vin på dom också har jag hört;-)

  SvaraRadera
 11. Man ska svettas in våren fick jag lära mig en gång för länge sedan. :)

  SvaraRadera
 12. Mittenbilden är fantastiskt vacker !! Mannen i kortärmat är nog ganska så typisk. Minns när jag bodde i Stockholm att så fort det blev det minsta tecken på vår så gick folk omkring i kortbyxor och sandaler. Trots att det inte var varmt alls !! 10 grader och blåst ÄR inte skönt ;-)

  SvaraRadera
 13. Vilken ljuvligt skarp bild på blomman, snyggt!

  SvaraRadera