9 mars 2014

Skyltsöndag

Veckans fönster var "köttigt" och i min letan efter lämpligt fönster hittade jag den här bilden. Den tycker jag passar på en skyltsöndag. Men Pumita gillar inte kött, och det är hon som har kommit på idén att skylta alla söndagar (om man kan och har lust), alltså fick jag vänta tills de hade stängt.

12 kommentarer:

 1. Ha, ha! Så omtänksamt att du väntar tills de stängt! Jag tror nog Pumita hade klarat av att stanna utanför detta riktigt coola ställe även om det varit öppet. Jag har tittat länge på denna bild. Gillar stilen, färgerna och så hittar jag i högerkanten en riktigt skrikig färgmassa som inte alls passar in. Är det frukter? Sålde de fruktdrinkar där? Förresten Armenien måste varit ett speciellt ställe att besöka?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt och vackert land att åka i. Bilden är tagen genom bussfönstret och det där färggranna ligger utanför bild. Men fruktdrinkar kan jag inte föreställa mig att det såldes. Snarare bara en vacker dekoration.

   Radera
  2. Det som inte dödar, härdar heter det ju. Känner mig rätt härdad efter veckans fönstertema. Och man är väl viking eller nåt... finsk sisu har jag gott om iaf. ;)

   Radera
 2. Snygg bild - på vilket språk?

  SvaraRadera
 3. Åhhh vilken spännade bild ! Här finns ju hur mycket som helst att titta på. Ja, bortsett från den oerhört viktiga skylten förstås ;-) Är det en gammal stubbe till bord och vad är det vi ser där till höger som är så färgrant... ?

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Så gulligt av dig! Inte vill man komma i kant med Pumita inte;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför skulle man? Det är väl onödigt. ;)

   Radera
 5. Pent gjort.
  Ha en deilig dag og en klem :)

  SvaraRadera
 6. Haha, jag anser mig relativt språkbegåvad, kan till och ljuda ryska utan att förstå innehållet, men den här gåtan kan jag inte lösa. Min kvalificerade gissning blir MUUU. På budskapet alltså. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för hjälpen! Jag har undrat såååå. :-D

   Radera
 7. Om det är västarmeniska så betyder det lilla ordet som ser ut som URU, "boquet, choclate &" enligt google translate. Fast jag är väldigt osäker på om jag valt rätt tecken. :)

  SvaraRadera