1 juni 2014

Helgbilden

Efter veckor med sol är allt så torrt. Att vattna är inte min grej. Det tycker jag Vår Herre ska sköta. I em så öppnade han kranen ett tag. Men nu är det sol igen. Det här var nog vad jordgubbarna behövde. Så härligt att kunna plocka sådana varje dag så här tidigt på säsongen!
Helgbilden

14 kommentarer:

 1. Det där ser verkligen ut som om vår Herre visste hur du tänkte dig arbetsfördelningen ;)
  Plockar ni redan jordgubbar? Så himla lyxigt :)

  SvaraRadera
 2. Att regn kan se så härligt ut:-)
  Våra jordgubbar står i blom än men dom brukar vara lite sena.
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 3. Då är du alltså glad att jag skickade gårdagens skyfall ned till dig. Det var så lite så;-)
  Å färskt plockade jordgubbar är ju en dröm. Med andra ord så låter jag bli att skicka ner solen som vi fick ikväll till Helsingborg...;-)

  SvaraRadera
 4. Men här kom ju aldrig något regn och här är sååå torrt! Blommorna hänger i rabatten här och jag trodde att det skulle komma en skvätt ikväll. Bra för dina jordgubbar!

  SvaraRadera
 5. Oj - redan färdiga jordgubbar!! Jag har precis satt nya jordgubbsplantor i mitt trädgårdsland. Blommar gör de i alla fall, så det lär bli en och annan gubbe bortåt mitten av juli....

  SvaraRadera
 6. En regn bild! Jag har aldrig tänkt på hur vackra dessa bilder också kan vara. Det skulle verkligen behöva komma lite regn hos mig med. Men vi fick bara lite stänk idag.

  SvaraRadera
 7. Här har vi inte heller behövt vattna själva, och det är dessutom så praktiskt att regnet till största del kommit nattetid!

  SvaraRadera
 8. Ser nästan exotiskt ut, som om vi var i ett tropiskt land och inte i Helsingborg. Skönt med regn, det behövs emellanåt så pollen lägger sig lite.

  SvaraRadera
 9. Där skötte sig "Vår Herre" riktigt bra ;-) Härlig bild och efter regn kommer ju alltid sol. Låter underbart att kunna plocka egenodlade jordgubbar varje dag, redan nu dessutom. Själv får jag åka till bonden och köpa. De i supermarketen smakar inte alls lika gott. Älskar söta solvarma gubbar :-) Ha en skön fortsatt regnfri vecka !!

  SvaraRadera
 10. Lustigt, först trodde jag att du fotograferat något tropiskt regn. Bilden känns inte som Helsingborg precis.
  Men regn behövs ju det med. Med tanke på att du kan plocka egna jordgubbar så var det kanske svenska jordgubbar de sålde på torget i veckan. Tycker nog du kan känna dig lite lyxig, inte alla som kan plocka egna jordgubbar som du. :-)
  Får kanske köpa lite "gubbar" nu i veckan.

  SvaraRadera
 11. Ett häftigt regn. vi hade också en del skurar i lördags, men sen har solen skinit. Elisabeth

  SvaraRadera
 12. Det var inget dåligt skyfall ! Jag har tillbringat helgen på Gotland, där kom det lite småskurar under fredagen, annars var det strålande sol.

  SvaraRadera
 13. Det är ju faktiskt ganska mysigt med sommar regn...

  SvaraRadera