16 december 2014

Tisdagstema- choklad


Bäst för figuren är det väl att ha chokladen i det här stadiet! Själva bönans hölje, det där vita, är syrligt och gott.
tisdagstema

7 kommentarer:

  1. Vel, sikker sunnest, men liker den raffinert :)
    Ha en deilig dag.
    Klem :)

    SvaraRadera
  2. Tänk att det kan komma så mycket gott ur en ganska oansenlig frukt!

    SvaraRadera
  3. Nu vet jag varför jag inte äter choklad. Det där vita innehållet ser ut som hjärnsubstans;-)
    Tack för bilderna. Här lärde jag mig nå't nytt igen.

    SvaraRadera
  4. Här är grunden till allt det goda :)

    SvaraRadera
  5. Hej, det var som jag trodde, hos dig kunde jag förvänta mig originalet! Det är ju inte så många som rest bort till chokladlandet med chokladplantagerna...
    Ser spännande ut, den råa frukten skulle jag gärna smaka

    SvaraRadera
  6. Så svårt att förstå att det där ska sluta i min chokladkaka... Läckert fotat!

    SvaraRadera
  7. Åh.. det där var intressant, har aldrig sett det förr!

    SvaraRadera