23 augusti 2015

Helgbilden

Håller det på att bli höst?- Nej, det hoppas jag inte! Det är nog snarare de senaste veckornas fina väder med sol och värme som torkar ut träden.

Det gäller att bada så länge det är så här njutbart! Här testade jag ett bad i Malmö, med Turning Torso i bakgrunden.
helgbilden

8 kommentarer:

 1. Det är bäst att passa på att bada medans vädret är ljummet. Själv är jag en badkruka men har badat i år och tänkte att i morgon måndag blir det ett bad, men se de har varslat om regn så det blir till att vänta på nästa soldag. Finemang med gräs och slippa sand överallt. Vacker vy med torson i bakgrunden.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med ett bad i det fina vädret, tyvärr så har jag inte varit i närheten av en badstrand i år men än är det inte försent. :)

  SvaraRadera
 3. Alltså om du frågar mig får gräsmattorna gärna vara bruna och träden gula eller vilken färg som helst - bara sommaren fortsätter ett tag till. Jag menar här i nollåtta har vi haft två sammanhängande veckor och enstaka strödagar som man kan kalla sommar så...

  SvaraRadera
 4. Vi får tro att det är det torra vädret som ger de gula löven, inte kan hösten vara här än!?! Passa på att bada så mycket som möjligt, det hör sommaren till och t.o.m. i Höga Kusten är havet badbart just nu vilket jag knappt trodde för en månad sedan.

  SvaraRadera
 5. Fantastisk fine bilder. Det ser ut som om du har hatt en flott helg :)

  SvaraRadera
 6. För min del tror jag på torka och att sommaren blir lång hos dig !! Väldigt snygg vy på bild två med himlen såå blå ;-) Visst är det njutbart att bada så länge temperaturen tillåter. Eller snarare så länge kroppen klarar tempteraturen. Här har vi 28 nu i medelhavet och det håller nog i sig ett bra tag till.
  Önskar dig en skön fortsatt vecka !!

  SvaraRadera
 7. Många gula löv nu, speciellt på björkarna, men höst - nej sensommar! Härliga bilder och tack för inspirationen, blev ett kvällsdopp häromkvällen :)

  SvaraRadera
 8. Jag inbillar mig att det är sensommar ett bra tag till :) Njut på av badet bara :)

  SvaraRadera