24 november 2015

Tisdagstema- trasig

Allt som är trasigt går att laga med silvertejp! Den här holken låg så vackert inbäddad i Helgbilden, men nu har allt återgått till det normala.

Skånsk vinter... Töväder, slask, regn.
tisdagstema

5 kommentarer:

 1. Kom att tänka på Bosse Bildoktorn. Han säger något som det här: Allt som är löst kan fixas med silvertejp, allt som sitter löst kan fixas med kopparpasta. Vi har haft en fågelholk där det bodde blåmesar, mitt i sommaren välte den upp och ner. Inte roligt men vad vi tror så fanns ungarna kvar i boet och överlevde efter att vi rätade upp holken. Tycker du har lite snö för att vara i Skåne! :) Vi har ungefär så också.

  SvaraRadera
 2. Silvertejp och gaffatejp lagar allt, så är det bara. Vad skulle vi göra utan dom;-)

  För en gångs skull har ni betydligt mera snö än vi. Inte en snöflinga än och regn idag. Snart har sörjan nog töat bort hos er ska du se:-)

  SvaraRadera
 3. Den tejpen är bara ett måste för visst är det väl Duct tape som gör att den fina holken håller ihop ?
  För att överleva en skånsk vinter ser det ut som det behövs dubbar på stövlarna, mössa på huvudet, vantar på händerna och ett väldigt stort leende på läpparna ;-)

  SvaraRadera
 4. Åh så synd för jag tyckte den var så fin. Men silvertejp det är toppen till mycket tycker jag. Till min postlåda t ex för att fästa ingen reklam tack. Hugaligen vad ni fick snö i helgen. Det är inte nådigt när det driver som det kan göra nere hos er. Numera har jag sport att den börjat försvinna.

  SvaraRadera
 5. Silvertejp är en fantastisk uppfinning!

  SvaraRadera