17 november 2015

Tisdagstema- våt/blötEn dag i mitten av november förknippar jag också temat med väder. När det var uppehåll mellan skurarna gick jag ut. Tänk att rosorna fortfarande är så vackra!
tisdagstema

9 kommentarer:

 1. Ja visst är det härligt! Mina rosor blommor oftast till snön lägger sig på dem. Jättefina bilder! Speciellt första med droppen som är på väg att falla.

  SvaraRadera
 2. Riktigt läckra bilder, speciellt den första! Regn i form av droppar på plantor/buskar/blommor kan vara riktigt attraktivt faktiskt:-)

  SvaraRadera
 3. De där vattendropparna är så snygga och jag har numera gett upp att fota vattendroppar när jag har sett hur duktiga många är på det och du är en av dem. Foton tagna i fukt och efter regn blir så vackra och mättade i färgerna. Bra jobbat med kameran av dig här.

  SvaraRadera
 4. Oj, så snyggt du fångat vattendropparna samtidigt som du förmedlar lite höstkänsla. Intensivt vacker färg på sista bilden.
  På tal om färg så ser jag först nu att du också valt svart som bakgrund. Har suttit i timmar idag med wordpress för att försöka få en svart ram runt mina bilder då jag tycker de framhävs bättre då. Därför ingen bild till Tisdagstemat hos mig idag men jag lyckades iallafall med ramen till slut ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din titt hos mig och för dina rader. Håller med om att texten är svårläst och ska försöka ändra så den blir tydligare.
   Ha en skön onsdag i höstvädret !

   Radera
 5. Vilka vackra bilder! Här kommer nederbörden numer i torrare form, som snö!

  SvaraRadera
 6. Nederbörd är vackert, även om man ibland har svårt att se skönheten,,,,

  SvaraRadera