17 juli 2016

Helgbilden


Det verkar som att allt regn faller här

Då blir blomprakten fanstastisk

Och bigarråerna mognar

Men blomflugor och andra små insekter har det lite besvärligt i blötan
helgbilden

12 kommentarer:

 1. Så jättefina bilder och visst är det så, utan regn finns varken växter eller bär och insekterna gör sitt i den naturliga kedjan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för att du namngav "min" fågel ! Hade faktiskt tänkt att jag skulle fråga dig. Fast Short-tailed magpie låter betydligt bättre än en skata :-)

   Radera
 2. Vilken frodig grönska och vackra blommor, för att inte tala om bigarråer! Vad snyggt när fönstret avspeglar sig i bigarråerna :) Så det är hos er som allt regn kommer, för här är det inte. Det är inte särskilt varmt, enligt min mening, men inget regn.

  SvaraRadera
 3. Så vackert! Jag älskar bigarråer, men de vill inte mogna här tyvärr.

  SvaraRadera
 4. Fina bilder! Regnet är ju bra för växtligheten men inte så kul annars! Vi behöver regn men det kommer bara en liten skvätt då och då!

  SvaraRadera
 5. Tycker faktiskt riktigt synd om dig och min favo kompis som just nu befinner sig i Skåne. Å jag är ledsen att vi nollåttor återigen haft en fantastiskt fin dag. Två veckor sommarväder jämfört med ifjol, då vi fick vädret som ni får i år.
  Bilden med bigarråerna är helt suverän med speglingarna i frukterna.
  Blomflugor har vi ovanligt många i år. Vet inte varför, då vi inte har några blommor på balkongen iår.

  SvaraRadera
 6. Här uppe i norr har vi också haft ett underbart väder. Helt otrolig sommar faktiskt. Men dina bilder visar ändå på skönhet och frodighet. Oj, bigaråer, inte en chans att de ska växa här, nej, vill man äta dem så får man vackert köpa dem i affär.

  SvaraRadera
 7. Ja du Stare. Vi lever ju i samma stråk och jag har bilder på samma tema. Trist. Men inget att göra ngt åt. Vi väntar på bättre tider! Och vad gäller daggkåpan är det ju just vattendroppar och daggkåpa som är den bästa kombon :)

  SvaraRadera
 8. Nehej då du är inte ensam om att få regn här vräker det ner rätt som det är. inte många dagar det inte regnar. fina bilder fångade du i alla fall.
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 9. Vad olika det kan vara, där vi bor i norra delen av landet har vi haft bra väder så långt. Dina bilder är dock väldigt vackra, trots regnandet.

  SvaraRadera
 10. Your photos are just wonderful! I love all the details that you captured, especially the little bee.

  SvaraRadera
 11. 45-årig, mamma, fru bloggar om allt möjlig mellan himmel och jord! Blogga som innehåller det mesta! Träning, hälsa, vardag, inspiration & mycket mer! Sätt gärna en tass!! Vill ni mig något så skriv då!http://nouw.com/annorlundaannorlunda/profile

  SvaraRadera