12 juni 2018

Veckans ord- hårig

Visst är getabocken hårig. Jag vet inte riktigt vad skatan gjorde, om den tog parasiter på geten eller tog löst hår för bobygge. Den slet och drog och båda tycktes vara nöjda.

En bild från arkivet. Tagen i Benin på en woodofestival. Jag tycker frisyrerna är så fantastiska. Tänk vad man kan göra med ett hår!
veckans ord

11 kommentarer:

 1. Två bra bilder! Snygga uppsättningar. Det kanske var dags för geten att bli av med lite vinterpäls? Bra av skatan att klura ut att det blir bra bomaterial.

  SvaraRadera
 2. WOW!!! Alltså i första bilden fastnar jag inte på håret utan på skatan! Vilken bild du lyckades ta där. Underbart!
  Vad gäller frisyrerna i andra bilden så håller jag helt med dig - det är ju konstverk!

  Vilket lyckat bidrag till temat:-)

  SvaraRadera
 3. Heisann, ja noen er hårkunstnere, og dette e fantastisk, det må ta timer å få slike frisyrer ferdige.... ikke noe man gjør hver dag! Ha hårete dager framover ;:OD)

  SvaraRadera
 4. Vilka frisyrer, wow! Rena konstverken. Jösses, hur lång tid kan det ha tagit att göra alla de där tvinnade spröten på kvinnan till höger, lång tid gissar jag. Kommer att tänka på Medusa med ormarna när det spretar sådär, litet småläskigt när man har ormfobi, men coolt var det!

  SvaraRadera
 5. Riktiga konstverk dessa tjusiga frisyrer!
  Härlig bild på geten och skatan.

  SvaraRadera
 6. Femte året i Hjo13 juni, 2018

  Underbart med geten och skatan! Woodofestival låter läskigt tycker jag. Men coola frisyrer!

  SvaraRadera
 7. Kjempefine bilder av hår i forskjellege varianter.

  SvaraRadera
 8. wow, mörkhyade har en helt annan hårkvalitet och kan därmed få till de mest underbara frisyrer.Den längst till höger kan man med lite fantasti få till iglar eller maskar så krälar där....huva. Flåt, man kan säkert få positivare associationer också..
  Getabocken, helt underbar, jag har haft getter en gång i tiden och skulle mycket väl kunna bli getbonde i mitt nästa liv, så roliga var de! Tack för superfint inlägg

  SvaraRadera
 9. Hår i rufs och hår i stilfyllda uppsättningar!
  Fina bilder!

  SvaraRadera
 10. Så härlig bild den första! Först såg jag inte skatan men bra att du kan samarbeta! Frisyrerna på andra bilden är fantastiska!

  SvaraRadera
 11. Du hittade verkligen dom perfekta bilderna. En hårig get och dom frisyrerna, gillar speciellt den i mitten även om jag själv aldrig skulle testa den.

  SvaraRadera