16 januari 2019

Veckans ord- värme

 På Kuba var det så varmt att krokodilerna flämtade.


Det har uppenbarligen varit varmt här hemma också. Hasseln blommar för fullt upptäckte jag idag på en skogspromenad. Både hanblommor (hängen) och honblommor (de röda tofsarna) har slagit ut. Det är väldigt tidigt.
veckans ord

10 kommentarer:

  1. Välkommen hem från Kuba - WOW! Hoppas du tog bilden på krokodilen med tele. Besten ser ju livsfarlig ut.
    Nej, speciellt kallt har det inte varit ens i Stockholm den här vintern. Så skönt½

    SvaraRadera
  2. Oj, är det redan vår?! Här dröjer det ett tag till. Men så roligt att få en bild på en krokodil som dessutom tycker att det är varmt. ;-)

    SvaraRadera
  3. Skojar du, var bor du som har det så varmt?? Krokodilerna flämtar i värmen, ojoj, jag tycker mest det ser ut som dom har blicken inställd på en fet middag....och gapar redan nu!

    SvaraRadera
  4. En flämtande krokodil ... häftig bild!
    Jag såg att hasselhängena var på gång och att blommorna var på gränsen att slå ut för några dagar sen - får ta vägen förbi och kolla igen :)

    SvaraRadera
  5. Så härligt att besöka Kuba!! Det har varit en dröm för mig väldigt länge men det har inte blivit av. Fast krokodilerna kan jag vara utan :-). Att det är varmt i Sverige just nu har jag svårt att tro när termometern hos oss visar -17 grader.

    SvaraRadera
  6. Då går det mot vår!! Ha en fin helg=)

    SvaraRadera
  7. Fantastisk bild på den varma krokodilen. Den verkar farlig trots hettan. Dina hasselhängen har nog kommit av sig de senaste dagarna. Men det kanske inte är lika kallt i Skåne som här i Östergötland?
    Ingrid

    SvaraRadera
  8. Krokodilbilden var grym.

    SvaraRadera
  9. Heisann, heldigvis var det behagelig varme der da vi besøkte parken med krokodiller... de lider de også når det blir skikkelig varmt!

    SvaraRadera
  10. Oj då lär det ha varit varmt och vilken bild på krokodilen läskigt bra
    KRAM

    SvaraRadera