tag:blogger.com,1999:blog-7447994278940375885.post7866856481770901116..comments2024-03-28T22:21:50.453+01:00Comments on Kråkvinklar: Azerbadjan, del 5- till ShekiStare Strömhttp://www.blogger.com/profile/06304915610157933811noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7447994278940375885.post-30546727104948588972017-10-05T21:20:34.959+02:002017-10-05T21:20:34.959+02:00Oj oj oj. Vilka bilder! Oj oj oj. Vilka bilder! Olga Thttps://www.blogger.com/profile/02063478858399009366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7447994278940375885.post-61549626364199639942017-10-05T20:12:06.186+02:002017-10-05T20:12:06.186+02:00Azerbadjan, vilket turistmål! Bedrövligt och fanta...Azerbadjan, vilket turistmål! Bedrövligt och fantastiskt! Är detta en anhalt på Sidenvägen månne?Fjärde året i Hjohttp://hanskhjo.blogspot.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7447994278940375885.post-74447385725198040622017-10-05T17:47:37.822+02:002017-10-05T17:47:37.822+02:00Azerbadjan - kontrasternas land, men det ar jag ka...Azerbadjan - kontrasternas land, men det ar jag kanske redan sagt.<br />Tycker det är bra att turisterna ger inkomster till de fattiga flyktingarna som då åtminstone har någon försörjning. Brödet påminner mig om nanbröd, för det kletas ju också på ugnsväggen. Gillar före och efter bilden på kvinnan som sålde brödet:-)<br /><br />Palatset är ju otroligt vackert. Som sagt så många kontraster i din fantastiska bildserie.<br /><br />PS. Alltså att äta kohuvud har jag faktiskt gjort i Frankrike, men hade aningen svårt för den "stirrande maten". Grisfötter vet jag också att folk äter till jul till exempel. Men kofötter med hovar och "päls" kvar - undrar vad man gör med dom... DS.BPhttps://www.blogger.com/profile/06605611040074274730noreply@blogger.com