24 maj 2015

Helgbilden

Idag blev himlen blå. Alla gråa moln och regnskurar glömdes bort i samma ögonblick som solen kom fram. Så skönt att mitt minne är så kort!
helgbilden

10 kommentarer:

 1. Vacker bild - till del för att himlen är blå och till del för att förgrunden blommar så fantastiskt vackert!

  SvaraRadera
 2. Å syrenerna i full blom. Suger i mig doften. Älskar syrener. Å visst är det bra med alternativt ett kort eller ett väldigt selektivt minne:-)

  SvaraRadera
 3. Javisst är det härligt när solen lyser och himlen är blå. Syrener som blommar och doftar så ljuvligt har slagit ut hos dig. Här ligger de i startgroparna.

  SvaraRadera
 4. Men visst är det så. Bra med kort minne.

  SvaraRadera
 5. Ibland är det verkligen skönt att minnet är kort ��, annars skulle nog aldrig någon skaffa sig fler än ert barn heller. Fantastiskt att syrenen blommar, det längtar jag efter!

  SvaraRadera
 6. Och syrenerna som börjat slå ut..! Samma här hos oss. Jag saknade dem förra året, då frös alla knopparna bort, så det blev inga syrener på syrenhäcken, men i år tar de igen det med råge - det verkar bli mängder!

  SvaraRadera
 7. Vilken försommarkänsla den här bilden ger, än så länge så är det bara knoppar på våran syren...

  SvaraRadera
 8. Instämmer med dig! Den blå himlen kan få mig att glömma mycket! Elisabeth

  SvaraRadera
 9. Visst glömmer man fort de sämre väderdagarna när solen plötsligt tittar fram! Nu sitter jag här med morgonkaffet och undrar vad vädret ska bjuda på idag....först var det sol, men nu verkar molnen ta över.....aja, kollo och lite turf blir det i vilket fall!

  SvaraRadera
 10. Blå himmel er det beste som finnes! Fantastisk fint bilde :)

  SvaraRadera