1 november 2015

Helgbilden

Det är en fantastiskt färgrik höst i år. Än har inga stormar rivit ner allt det vackra. Bokskogen är bara helt gudomlig.


Och så är det ljusinstallationer på Sofiero slott denna helg.
helgbilden

14 kommentarer:

 1. Helt fantastiska färger i dina bilder! Hösten är verkligen magisk när det ser ut så här!

  SvaraRadera
 2. Men så mäktigt! Både bokskogen och ljusspelet. Länge sedan jag var på Sofiero, det måste jag göra något åt (när löven kommer tillbaka igen).

  SvaraRadera
 3. Ja, vilken vacker höst vi haft i år. Fina helgbilder! Här svängde det över en natt från vacker och varm höst till grå och kulen höst. I dag, den första dagen i månaden, har det inte varit alls lika vackert. Jag skulle hämta in kvistar med löv till hönsen, men allt har rasat av. Nu hoppas jag att det inte blir en alltför grå novembermånad. Som tur är har jag en hel del roligheter inplanerade som kan lätta upp även en grå och mörk månad. Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Så otroligt vackert! Älskar hösten!

  SvaraRadera
 5. Back to basic - eller "borta bra men hemma bäst"- jag undrar bara....;-)
  Den andra och tredje bilden är helt underbara. Hur f*n lyckas du med sådana bilder? Stativ eller... Troligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, jag trivs väldigt bra borta också!
   Nej, inget stativ. De här två var de enda som var användbara!

   Radera
 6. Oj, här var det höst, gillar djupet i dom två första och mörkerbilderna var häftiga.

  SvaraRadera
 7. Väldigt vackert med alla färger. Andra bilden känns som en bild ur en saga

  SvaraRadera
 8. Helt fantastiska bilder! Och du har helt rätt i att hösten varit ovanligt lång och färgrik!

  SvaraRadera
 9. Tackar för den fantastiskt underbara färgkaskaden i höstens färger !! Skulle mer än gärna gå en runda där i bokskogen och njuta av naturens under. Ja, kanske inte just nu med tanke på att det är natt när jag sitter här framför datorn och skriver men bara tanken och dina bilder räcker långt. Har inte varit i en bokskog sen jag var barn men minns känslan. Lite underligt med tanke på mitt dåliga minne men kanske minns man det som var positivt och förtränger resten. Snyggt fångat ljus i sista bilden !!

  Nej, titta inte in hos mig ! Är definitivt inte någon så kallad "kommentarsraggare" och skapar inlägg mest för mig själv då bedrövelsen tar överhand. Trist och tråkigt kräver ingen kommentar men om nyfikenheten vinnner kan du ju alltid kika för där finns iallafall en liten fågel ;-)

  SvaraRadera
 10. Verkligen guldfärgat ute hos dig! Så fint. Sista bilden med belysningen blir ju bara så läcker. Och vilka kontraster mot dina Afrika-bilder :)

  SvaraRadera
 11. Det är grymt läckert med ljusinstallationer i mörkret. Åkte förbi någon form av rymdvarelser/kroppar som också var snyggt upplysta i mörkret, när vi tog E4an ner mot Växjö.
  Bokskogar är också väldigt vackra.
  /Kiki

  SvaraRadera
 12. Outstanding bilder den här helgen. Käre tid så vackert det är med bokskog om hösten och den där bruna mattan som ligger så vackert under de kala bokarna. Härligt vacker installation av ljus.

  SvaraRadera
 13. Alltså en bokskog måste jag besöka någon gång, definitivt på min att-göra-lista! Så vackert i jämförelse med våra tallskogar här uppe.

  SvaraRadera