1 januari 2017

Helgbilden

Nyårsafton i Mölle.Det blåsiga gråvädret inbjöd inte till någon tur ut på Kullaberg.

I trädgården blommade julrosorna.

Strömstaren tog nyårsdoppet i bäcken.

Så var det nyårsdag. Hoppas att de som lät det här skräpet ligga kvar, inte satte ribban för hur de tänkte sig det kommande året!
Gott Nytt år!
helgbilden

5 kommentarer:

 1. Å har du varit i Mölle?! Skrattade gott åt Strömstarens nyårsdopp ;) Har spanat efter Strömstaren här men inte sett den.

  SvaraRadera
 2. Önskar dig ett fint 2017!

  SvaraRadera
 3. Fick faktiskt googla var Mölle ligger. Nu vet jag det också. Precis som Gärdsmygen skrattade jag åt Strömstaren som gjorde "en engelsman" - "he paddled" (paddle i det här fallet betyder att man tar av strumporna, rullar upp byxorna och går längs strandkanten). Okej, då Strömstaren har ju varken skor eller strumpor, men det var det första jag tänkte på;-)

  Nedskräpningen är bedrövligt! Kolla första bilden här https://egopyret.blogspot.se/. En guldgruva för just nu "bortresta" rumäner...

  God Fortsättning!

  SvaraRadera
 4. Åh jag önskar mig se Strömstaren i verkligheten! Den är så söt! Fin bild! De andra bilderna är också fina men det är ganska grått! Men Julrosorna är vackra!

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 5. För mig ser det exotiskt ut med blommande blommor utomhus denna årstid! Det var rätt skräpigt på ett ställe där jag bor där de avfyrat en massa raketer också :(. Känns tveksamt att de åker dit och städar senare.
  God fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera