28 juli 2013

Skyltsöndag

Nu funderar förstås Pumita på varför det här är en skylt? Jo, jag tänkte så här. Till julskyltning sätter man upp en massa ljus. Varför inte blommor till sommarens skyltsöndag? Tirana i Albanien blev så här vacker med sin skyltning.

Jag tar en tveksam "skylt" till. Tolka gärna texten åt mig. Vem ligger var? Tänk att James och Bobby kan förvirra ända in i döden!
Kolla in fler skyltar och skyltare hos Pumita!

7 kommentarer:

 1. Ingen tvekan om att du visar två superbra skyltbilder! Tolerant eller ej, men så här jag tänker jag när jag väljer bild (oavsett fototema): fantasi och kreativitet är ett stort plus och eventuell bristande träffsäkerhet kompenseras med en påhittig förklaring. ;)

  Tycker att blommorna är alldeles underbara, blir glad av att se dem. Gravstenen är lite förvirrande men jag tolkar det som så att det är Bobby som vilar här och hans kompis inte långt ifrån. Oskiljbara in i döden. Måste vara så att James dog först för annars är det aningen makabert.

  SvaraRadera
 2. Tiranas sätt att skylta tokgillas:-) Det hade jag då inte förväntat mig just i den stan. Inga fördomar här inte som du ser;-)
  Himla roligt med den humoristiska gravstenen. Man behöver liksom inte gråta där direkt;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag erkänner... trodde också att det är grått och tråkigt! :)

   Radera
 3. Åh så fina blommor, på den gatan skulle jag trivas, riktigt häftigt. Gillar gravstenen också, originellt och vackert :0)

  SvaraRadera
 4. Så vackert med blommorna längs vägen!

  SvaraRadera
 5. Vilka läckra jätteblommor! Tilltalar mig som älskar färg, ju mer desto bättre!

  SvaraRadera
 6. Det där var en blommig sommarskyltning som heter duga och jag sällar mig till raden av fördomsfulla, glatt överraskade.
  Gravstenen tycker jag är vackert tänkt och sorglig men jag har svårt för döden.

  SvaraRadera