7 juli 2013

Skyltsöndag

Så här kan man också använda fönster när man vill skylta. Anita-Malta ville ha bevis på att jag varit på hennes ö, så här är det!

Skyltsöndag är Pumitas idé. Undrar vad hon gör nu?

8 kommentarer:

  1. Du är rolig du ;-) Jamen tack, då vet jag. Den där bussen har inte stått där länge så du måste varit här ganska så nyligen.
    Ha en skön fortsatt söndag !! ..och välkommen tillbaka :-)

    SvaraRadera
  2. Ja fönster kan användas till mycket och behagligt ser det ut där på ön...men vad gör di? Så du har också besökt sköna Malta! Snart är jag ensam om att inte varit där, trots min svaghet för öar.

    SvaraRadera
  3. Min kommentar som jag skrev tidigare är borta !! Konstigt. Nåja.. kul att de gamla bussarna kommer till användning sen Arriva tog över. Snygg bild på bussen. Har valt att skylta från samma gata ;-)

    SvaraRadera
  4. Häftig buss och bra att de använder den till något, om än till klädhängare. Så skoj att du varit på Malta, det har inte jag :0)

    SvaraRadera
  5. Ååh, vilken häftig buss, färggrann och fin! Nästan lika cool som de som du visade från Centralamerika.
    Vad jag gör? Det undrar jag också ibland! ;) Alla möjliga oväsentliga saker... istf för att skylta, menar jag. Men nu är det gjort. =)

    SvaraRadera
  6. Hahaha! Visst är Malta en härlig ö! Älskar deras färgglada bussar, alltså dom som går på riktigt. Liksom de lika färgglada båtarna. Skulle inte ha nå't emot att bosätta mig där. Man slipper ju t o m att lära sig ett nytt språk;-)

    SvaraRadera
  7. Läcker buss. Åkte du på den också?

    SvaraRadera
  8. Der var den jo, bussen :)
    Ha en vakker kveld og en klem :)
    Mormor

    SvaraRadera