13 september 2013

Veckans fönster- cirkulärt

Enda anledningen till det här fotot är väl att kunna vara förberedd på Susannes olika teman på fönster! Så särskilt snyggt är det ju inte. Fyra cirkulära fönster fick jag i alla fall till på den här bilden. De finns att beskåda på Fredrikstens fästning i Halden, Norge.

Fler fönster finns hos Susanne

14 kommentarer:

 1. Det ser modernt och antikt ut på samma gång, fint!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är en himlans massa fönster man samlar på sig för att vara lite förberedd inför Susannes ibland lite kluriga teman ;-)
  Nu tycker ju jag att ditt fönster är både snyggt och charmigt. Hade nog själv haft svårt att passera där utan att ta en bild.

  SvaraRadera
 3. ...eller för att vara korrekt. Fönstret i sig är ganska så fult men den ligger fint inbäddad i den fina gamla lite slitna fasaden ;-)

  SvaraRadera
 4. Ja, lite kreativt kan man ju säga med en ventil i det gamla och säkert tidigare vackra fönstret! Eller kanske tvärtom!

  SvaraRadera
 5. När jag såg bilden som liten ikon först trodde jag att du hade fotat ett vinställ;-) Men när jag sedan såg den stora bilden skrattade jag åt den inbyggda ventilationsgrejen i den övre cirkeln. Fult men fyndigt.

  Svar: tro det eller ej, maken har precis upptäckt att grafikkortet är boven till den döda datorn. Tyvärr har han ett nytt kort som reserv. Suck!!!!! Men f*n så duktig han är, maken alltså.

  SvaraRadera
 6. Perfekt bild på veckans tema, iofs spännande vacker med murverket runtom.
  Men fyra cirkulära fönster? En cirkel med en ventil är väl inget fönster, iaf svårt att titta ut/in genom. :-)

  SvaraRadera
 7. Ja, här var det mångdubbelt cirkulärt. Och vacker tegelvägg på köpet.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att det är hur snyggt som helst. Gillar det gamla med den lite modernare ventilen som bryter av. Tiden sätter sina spår.

  SvaraRadera
 9. Håller med dej: inte jättevackert men i alla fall fyrfaldigt cirkulärt!

  SvaraRadera
 10. Kanske rekord i cirkulärt?

  SvaraRadera
 11. Tre fönster och en ventil får jag det till, men det räcker ju och blir över för temat. :-)

  SvaraRadera
 12. Njae, vinner nog inte skönhetstävligen men lite charmig ändå... mest för den fina muren. Perfekt cirkulärt är det hur som helst.

  SvaraRadera
 13. Du ska då alltid vara värst! Jag hade bara tre! ;-)

  SvaraRadera
 14. Skrattar lite åt BP:s kommentar: Ett vinställ! Och visst kan jag föreställa mig ditt fönster som ett sådant. Och tänk om det funnits kranar som på Anna Filipendulas tunna på dina fönster. Då hade vi kanske kunnat tanka lite vin därifrån.

  SvaraRadera