1 augusti 2014

Ordlös lördag- svalka

ordlös lördag

11 kommentarer:

 1. Ghanesisk svalka - så otroligt vackert. Det måste ha varit betydligt varmare än här, fast svalkan är nog betydligt vackrare än här med - kolla bara stranden, palmerna, vattnet.
  Men det är ju precis du gjort - kollat alltså och lagt upp bilden:-)

  SvaraRadera
 2. Vackrast tänkbara svalka, ljuset och vattnet med vågorna som rullar in mot stranden! En skön stund för ett svalkande bad!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Så vackert och så skönt att ta ett svalkande bad när solen går ner!

  SvaraRadera
 4. Himmel vilken vacker bild !! Bästa stunden på dagen när skymningen faller och det blir så där ljuvligt ljummet. Då skulle även jag lockas att ta ett svalkande dopp speciellt när stranden ser ut som den gör här.
  https://anitasmalta.wordpress.com

  SvaraRadera
 5. Vilket vackert foto.
  Ser mysigt och svalt ut där på stranden när solen ger upp och mörkret kommer för att ta över.
  Verkar lugnt och behagligt där på stranden.

  SvaraRadera
 6. Så skönt det ser ut!

  SvaraRadera
 7. Vacker bild och skön svalka - vad mer kan man begära!

  SvaraRadera
 8. Så läckert! När jag såg att det är från Ghana så fick jag en tanke... är det riskfritt att strosa runt på stranden i solnedgången? Jag kanske har förutfattade meningar men kan inte låta bli att undra. Har du förresten tagit bilden från en kulle eller från ett fönster? Många frågor på en gång. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, promenad på stranden nattetid är inte att rekommendera. Jag står på en terrass på det hotellet jag bodde på. För övrigt är vågorna så kraftiga så något riktigt bad går inte att ta där utan risk att dras ut av kraftiga strömmar.

   Radera
 9. Blir nästan euforisk av din bild. Så skönt, så härligt ljus, inte en solglimt. Håller på att bli galen här i Sörmland, Kjula, 33 grader hett idag igen. Lite åska vid 6 tiden i morse, men sen bara bläää!
  Ha det bra!

  SvaraRadera