5 september 2014

Veckans fönster- vilt


Den här hiskeliga lampan finns på Fredriksborgs slott i Hilleröd. Slottet ingår i Danmarks Nationalmuseum och är väl värt ett besök.
veckans fönster

10 kommentarer:

 1. Du har då verkligen ett bidrag till precis alla fönsterutmaningar! Härligt - å lampan är inte bara hiskelig, den är grymt ful också. Men huvudsaken är ju att den visar en hjort(?).

  SvaraRadera
 2. Ibland kan man nog tycka att de vilda djuren borde få stanna kvar i naturen där de hör hemma. Men utan hjorten hade det ju inte blivit ett vilt fönster och jag hade inte fått se den här tjusiga slottsinteriören.
  Kul att vi är flera som använder oss av slott denna vecka.

  SvaraRadera
 3. Hahaha... ja när jag tittar närmare så är den hiskelig, men vid första titten på bilden tänkte jag att det var en väldigt vacker miljö. De borde byta ut den där lampan :)

  SvaraRadera
 4. Vilket ställe! Vilken lampa! Kan tänka mig att det ätits mycket hjort här.

  SvaraRadera
 5. Hehe, undrar vem som kom på att de skulle trycka ned en hjort mitt i takkronan, ovanlig design måste jag säga, man skulle nästan kunna tro att Ernst varit i farten...

  SvaraRadera
 6. Oj! Vilket tak...och en galet vild lampa!

  SvaraRadera
 7. Klart kul! Och ful, det får slottsherren ursäkta... ;-D

  SvaraRadera
 8. Hahaha, vilken överdådigt galen lampa! Hur tog sig hjorten upp dit ;-)

  SvaraRadera
 9. Världsrekord i prålighet, arkitekten måste haft vild fantasi... förutom det uppenbara, vilddjuret i lampan. Inte är det vackert men mycket träffsäkert.

  SvaraRadera
 10. Vilket frosseri i kitsch! Älskar det!

  http://vardagsnjutning.blogspot.se/2014/09/starka-man-i-vilddjursstass.html

  SvaraRadera