Å vad f*n är en avenbok?????? Å rönnbär - är det inte dessa bär som Hälge blir totalt full av. Tror nog att jag håller mig till druvorna, för jag gillar vin;-)
JO! Rönnbären är absolut läckra i den där formen, på trädet! Inte för oss människor att äta kanske men att se på och att fotografera! Superfina bilder! Hoppas vindruvorna blir goda! Den översta bilden önskar jag att jag kunde förstora för jag ser inte vad det är! Det ser bara ut som torra löv! Jag blir så nyfiken! :)
De sista lockar helt klart mest, både i fast och flytande form! ;) Om jag tänker efter så fanns det (eller kanske finns fortfarande) riktigt sötsockrad godis, typ marmelad som gröna kulor fast mjukare, när jag växte upp i Finland. Det godiset är gjort av rönnbär och det är en räv på pappret. Eller om det verkligen är rönnbär eller bara smakämnen i törs jag förstås inte uttala mig om... de smakar mest sött. Idag skulle jag spotta ut. ;) P.S. Har du några resor på gång?
Åh lyllos dig som har egna druvor. De brukar vara söta och goda. Rönnbären är goda som gele tycker jag. Avenbokens frukter har jag aldrig sett så det var kul att få se dem. Tack för en finfin triss som lärde mig något nytt idag och det gillar jag.
Fina bilder! Rönnbär måste jag plocka och spara till i vinter. Men de bör kanske mogna litet till först. Sedan skall jag göra som Freja tipsade om här i kommentarerna, ge till fåglarna i vinter :)
Oj, du har alltså vindruvor. (I växthuset)? Gott.
SvaraRaderaRönnbär kan man göra gelé av . Det är också gott.
Rönnbär med appelsin i gele' var gott då farmor kokade det i min barndom. Vackra naturfoton alla !!!
SvaraRaderaEgna druvor - så härligt!!
SvaraRaderaÅ vad f*n är en avenbok?????? Å rönnbär - är det inte dessa bär som Hälge blir totalt full av.
SvaraRaderaTror nog att jag håller mig till druvorna, för jag gillar vin;-)
Härlig variation i din triss! När jag var liten plockade vi rönnbär och torkade, för att sen ge fåglarna under vintern, det funkade bra!
SvaraRaderaTack för tipset, det skall jag också göra!
RaderaJO! Rönnbären är absolut läckra i den där formen, på trädet! Inte för oss människor att äta kanske men att se på och att fotografera! Superfina bilder! Hoppas vindruvorna blir goda! Den översta bilden önskar jag att jag kunde förstora för jag ser inte vad det är! Det ser bara ut som torra löv! Jag blir så nyfiken! :)
SvaraRaderaHa en skön söndag!
Gillar också rönnbär! Testa att göra sylt och gelé på dem, väldigt gott! Fina bilder. /Lotta
SvaraRaderaDe sista lockar helt klart mest, både i fast och flytande form! ;) Om jag tänker efter så fanns det (eller kanske finns fortfarande) riktigt sötsockrad godis, typ marmelad som gröna kulor fast mjukare, när jag växte upp i Finland. Det godiset är gjort av rönnbär och det är en räv på pappret. Eller om det verkligen är rönnbär eller bara smakämnen i törs jag förstås inte uttala mig om... de smakar mest sött. Idag skulle jag spotta ut. ;)
SvaraRaderaP.S. Har du några resor på gång?
Kul att höra av dig! Resor på gång?- alltid!
RaderaHärligt med egna vindruvor!
SvaraRaderaSen finns det också mycket vackert att njuta av i naturen, t ex rönnbär.
Åh lyllos dig som har egna druvor. De brukar vara söta och goda. Rönnbären är goda som gele tycker jag. Avenbokens frukter har jag aldrig sett så det var kul att få se dem. Tack för en finfin triss som lärde mig något nytt idag och det gillar jag.
SvaraRaderaFin tolkning. Alla bär GÅR inte att äta :-)
SvaraRaderaFina bilder! Rönnbär måste jag plocka och spara till i vinter. Men de bör kanske mogna litet till först. Sedan skall jag göra som Freja tipsade om här i kommentarerna, ge till fåglarna i vinter :)
SvaraRadera