3 juli 2016

Helgbilden

Det blev en helg med både sol och regn. Lördagskvällen, med sol, satt jag i en trädgård och smyglyssnade på Kim Larsens konsert som hölls på andra sidan staketet.

Söndagen hade jag tänkt åka till Fredriksdals museum och trädgårdar, där det var rosdagar i helgen. Men den ena störtskuren avlöste den andra så jag nöjde mig med att titta på ledsna rosor i trädgården.
helgbilden

9 kommentarer:

 1. Hahaha, det var längesen jag lyssnade på Kim :-) en gammal favorit! Må så gott! /Lotta

  SvaraRadera
 2. Kim Larsen vet jag inte vem det är, men tjuvlyssna kan jag;-)

  Synd att ni hade också dåligt väder. För en gång skulle verkar det bara vi nollåttor som hade lite tur - två rejäla regnskurar under två nätter och några enstaka droppar igår kväll.

  Rosor är faktiskt ganska vackra med regndroppar på;-)

  SvaraRadera
 3. Vattendroppar på rosor gör sig bra!!

  SvaraRadera
 4. Inte ser de särskilt ledsna ut rosorna, de är ju bara så vackra och dropparna gör dem bara ännu vackrare :-) Kim Larsen har jag aldrig hört talas om. Det är mycket man missar men också mycket nytt man lär :-)  SvaraRadera
 5. Visst blir färgerna på naturen fina när man fotar i regn.

  SvaraRadera
 6. Det var inte illa att vara så välplacerad. Rosorna ser ut att bara må gott med blöta från ovan. De blir ju så snygga då.

  SvaraRadera
 7. Rosorna blir extra vackra med regndropparna! Att tjuvlyssna låter helt OK :)

  SvaraRadera
 8. Bra med gratiskonsert! Och rosorna i trädgården är ju jättevackra med regndropparna på. Idag skiner solen här, hoppas den gör det nere hos dig också! Ha en fin vecka.

  SvaraRadera
 9. Får jag välja här så är rosorna bedårande men det är inte Kim Larsen men han är trots det min favorit sedan länge när Gasolins glansdagar var. Så bilder för mig alltså allihop.

  SvaraRadera