6 december 2016

Tisdagstema- upplyst

En  lågt stående decembersol lyckas inte lysa upp så mycket.
tisdagstema

7 kommentarer:

 1. Nej, den gör ju inte det.....men ljuset är i varje fall fantastiskt fint så länge det varar!

  SvaraRadera
 2. Nej, verkligen inte. Speciellt inte om man befinner sig i en skog;-) Men det är absolut inget fel på bilden. Inte det lättaste att ta lyckade bilder i motljus, även om det bara är litet;-)

  SvaraRadera
 3. Håller med: man får glädjas åt det lilla den bjuder på!

  SvaraRadera
 4. Men glad blir man de få dagar man får se solen lysa upp tillvaron! För fotografering passar det svagare ljuset fint, på sommaren kan det ofta vara för starkt ljus för snygga bilder

  SvaraRadera
 5. Solen ger ett vacker ljus i alla fall

  SvaraRadera
 6. Svar: På offentiga platser får man fota fritt. Att ta bilder av människor - speciellt barn där får man be om lov. Här lever jag inte som man lär. Jo, det gör jag när det gäller barn.
  I butiker får man egentligen inte fota fritt, vilket jag vanligtvis struntar i. Men både på Systembolaget, hos Nespresso butiken i stan och på Stadium blev jag tillsagd. Som jag har förstått det så är det "konkurrenssituationen" som avgör. De vill inte visa sin skyltning/förpackningar med mera för konkurrenterna. Å Systembolaget då - det är ju ett monopol Larvigt alltså! Nespresso, ICA, COOP, Åhléns, Elgiganten, Stadium m m däremot har ju faktiskt konkurrenter så... Men som sagt - jag brukar strunta i förbuden och fota i smyg. Lite av en utmaning där tycker jag;-)

  SvaraRadera