22 januari 2018

Veckans ord- under


Nog är det ett under om hela lasten, och mannen, är kvar när de kommer fram!

Trillat under bordet?

Nästan helt under isen.

Ett litet vårtecken. Under snön väntar snödropparna.
veckans ord

10 kommentarer:

 1. Toppen! Här har du färgglada bilder och vinterbilder med hopp om våren. Min favorit är dock lastbilen som verkligen är fullastad och visst är det ett under att det där funkar. Kanske mannen som sitter där håller ett öga på lasten?

  SvaraRadera
 2. Min favo är också lastbilen. Ett under om den kommer fram. Vårtecknen inger hopp, och de är verkligen ute tidigt hos dig. Men så har du ju inte 4-9 minusgrader heller;-)
  Toppen bidrag till temat!

  SvaraRadera
 3. Veldig godt tolka.
  Flotte talende bilderl kvar på sin måte.

  SvaraRadera
 4. Visst är det ett under om lasten kommer fram och om allt som finns där under hålls helt :-) Naturen bjuder också på sina under, nytt liv kommer fram fastän marken varit täckt av snö och is!

  SvaraRadera
 5. Oj vilken lastning!! Det är ett under att de lyckats packa lastbilden så mycket! Jag skulle nog inte vilja köra bakom den, det känns som en stor risk att man får något rakt i vindrutan.

  SvaraRadera
 6. Älskar att komma in och se dina exotiska foton från runtom i världen. Undrar var det första underverket, bilen är fotad? Sydamerika? Haha, nog ser det allt lite märkligt ut.

  SvaraRadera
 7. Haha, om den lasten ska komma fram i befintligt skick behöver nog föraren köra VÄLDIGT långsamt. Fin UNDERbild nr två. Liksom de två sista. Naturen ger sig inte...
  Ingrid

  SvaraRadera
 8. Många härliga "under". Första bilden är så talande för utlandet. Och gissar att tjejen söker skydd för solen där under. Även här tittar snödropparna fram nu! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 9. Lövet under isen är en fin bild och den med lastbilen är färgglad och väcker en del funderingar. Fin tolkning!

  SvaraRadera
 10. vilken vacker tolkning med lövet och det borde vara ett under om mannen och lasten kommer fram ojoj härliga bilder och så många tolkningar på ett och samma ord UNDERBART tack

  https://nouw.com/mrssusanne

  SvaraRadera