4 september 2018

Veckans ord- lycka

Lycka måste vara att se målet efter 42 km!
veckans ord

10 kommentarer:

 1. Ja, det trur eg bestemt du har rett i.
  Flott tolkal.

  SvaraRadera
 2. Eller hur!!! Själv har jag aldrig känt just den lyckan, men att ta hem en seger efter 90 minuter på en fotbollsplan är ju också en slags lycka;-)

  SvaraRadera
 3. Ja, absolut. Jag var lycklig då jag gick under målportalen i Tjejvasan för några år sedan, lika lycklig då jag körde in under den på tjejvättern. Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte ens föreställa mig en sån lycka! Bara tanken på ett sånt lopp kan ge mig mardrömmar :-).

  SvaraRadera
 5. Ja, det måste det verkligen vara! :-)

  SvaraRadera
 6. Ja jösses vilken lycka! Min pappa har sprungit ca 30 maraton... han var nog lycklig varje gång han gick i mål. När han sen fick cancer och hans läkare sa att operation och cellgifter kommer bli lika jobbigt som en mara, ja dåså då fixar jag det, sa han och tog med en av sina medaljer till operationen. Det var mer än 5 år sen och han är friskförklarad idag. Den bästa målgången hittills!

  SvaraRadera
 7. Måste ge en riktig lyckokänsla - helt klart!

  SvaraRadera
 8. Lycka eller lättnad??? Vet hur jag skulle känna, ja efter sisådär 4,2 kilometer! Men vilken prestation de alla gjort.

  SvaraRadera
 9. EN känsla av prestation ... kan ju vara lycka? När det gäller just maraton lär jag aldrig prova på det själv! Imponerad av de som gör det känner jag ett visst mått av lycka över att ingen (läs: jag) inte själv är tvungen ;)
  Sv: Relevant fråga. Hua, vilket valår!

  SvaraRadera