4 november 2019

Veckans ord- runt


Månen är rund och snurrar runt jorden.


Så här års hittar man benved som lyser med sina runda orange bär.


Den här grenen ångrade sig visst och snurrade i stället runt sig själv.


Så avrundar jag med en bild som påminner om bättre tider. Det är en nytagen bild, så hopp finns!
veckans ord

11 kommentarer:

  1. Vilken rolig mix! Bra att du hade ett jordklot hemma, det kom verkligen väl till pass här. De lilla orangea bäret är min favo, inte bara för att färgen är min favo. Grenen påminner helt klart om en snabel på en elefant;-)

    SvaraRadera
  2. Rolig, fyndig tolkning; kände inte till att bären hette Benved och grenen som ångrade sig blev en snabel när den växte sig runt sig själv; runt hörnet finns hoppet!! Applåd för din tolkning :-)

    SvaraRadera
  3. Fina bilder på temat men den där runda grenen ser nästan ut som en tjock orm... Det ser onekligen mycket varmare ut hos er.

    SvaraRadera
  4. Heisann, morsomt med måneglobusen. Det har jeg aldri sett før! La vinteren bli kort og vinterlig, så kan vi glede oss enda mer til lysere tider og at fiolen blomstrer nok en gang! Ha fine dager ;:OD)

    SvaraRadera
  5. Men så läckert med en månglob! En sån har jag inte sett tidigare.

    SvaraRadera
  6. Sista bilden inger verklig hopp om en vår. Det är så rått ute nu. Fina runda bilder!

    SvaraRadera
  7. Fine variasjonar over ordet runt.
    Flott tolka.

    SvaraRadera
  8. Fina rundlingar hos dig, du kanske ska färglägga de länder du besökt på ditt fina jordklot? Tror det skulle bli rätt färgglatt om du valde t.ex falurött!

    SvaraRadera
  9. Vilka fina lösningar på temaordet. Oj vilken liten tapper blomma som står emot kylan. Men den ger ju hopp om skönare tider som tur är. Och Benveden som lyser så vackert. Gillas skarpt och med en fin bokeh i bakgrunden och den lilla spindeltråden man kan skymta är fint. Snygg lösning med alla bilderna på temat !

    SvaraRadera
  10. Tack för att du påminde mig om att det där är benved! Glömmer det, alltid! Globen var ju självklar. Jag för min del borde ju ha tagit en bild på Globen ... det kom jag på nu först!

    SvaraRadera