1 september 2020

Veckans ord- tanka

Saknar inspiration till att vare sig fotografera eller göra inlägg just nu. Antar att jag inte är ensam om denna lite deppiga känsla.


Nåväl. Jag letade i arkivet. En tanka är en buddistisk målning

veckans ord

7 kommentarer:

  1. Ett både fyndigt och fint bidrag- Tack!

    SvaraRadera
  2. Det visste jag inte att en tanka är en buddhistisk målning. Alltid lär man sig nåt nytt. Å målningen är väldigt vacker och färgglad.
    Synd att du har tappat lusten att fota och blogga. Gissar att du saknar dina resor till exotiska platser runtom i världen. Det är nog många som gör. Men sommaren var i alla fall helt fantastisk, åtminstone i nollåttaland.

    SvaraRadera
  3. Jag visste inte att en buddistisk målning heter tanka så här fick jag lära mig något nytt. Snygg tolkning tycker jag!

    SvaraRadera
  4. En inspirerande bild i coronatristessen! Undrar lite smått när man kan resa ut i världen och se sig omkring.

    SvaraRadera
  5. Heisann, jo, jeg kjenner på den tanken - hvor lenge skal jeg holde på med dette, er det en tidstyv, gir det meg noe tilbake... jeg tenker tanken videre...
    Tanken er jo fri, heldigvis
    Nydelig illustrasjon av tanken ;:OD)

    SvaraRadera
  6. Vad roligt med alla spännande tolkningar! Både här och hos Kajsa-Lisa. Roligt att lära sig nya saker. Vilket hantverk!
    Känner inte av någon deppighet här just nu, fick alla mina jobb avbokade i våras pga corona men nu tror jag det börjar vända lite så känns bra. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  7. Oj det finns flera tanka tydligen, annorlunda och riktigt färgglatt bidrag.

    SvaraRadera