13 april 2021

veckans ord- tappa

Det kan vara något som de har tappat som de letar efter. Notera skatan. Skånes variant på de mera exotiska oxhackarna.

Den ser verkligen borttappad ut.

Här är det någon som har "råkat" tappa en hel massa på en parkeringsplats till ett naturreservat. Tippen ligger hela 1 km bort.

veckans ord

6 kommentarer:

 1. Sista bilden gör mig riktigt arg. Tyvärr blir den synen mera och mera vanlig. Helt obegripligt hur man bara kan lasta av allt bråte på en parkeringsplats...
  Skatan har nog inte tappat nåt, men har säkert hittat nåt ätbart i grisens päls - yuck! Å den lilla geckon mitt bland musslorna är ju så himla söt och totalt malplacerad;-)

  SvaraRadera
 2. Att tappa något är lätt hänt och sedan kan det vara svårt att hitta. Bilden av grisarna är ett bra bevis på det. Och skatan därtill so också letar. Tyvärr blir sista bilden "tappningar" mer och mer vanlig. Och verkligen en så trist syn. Verkar helt klart som om de som lämnat bråten tappat en del av tankeförmågan också.

  SvaraRadera
 3. Mysiga grisar och en söt liten gecko! Undrar just vad de har tappat.. Sista bilden blir man inte glad av, tänk vad folk kan tappa så där rakt upp och ner. Använda munskydd tycks vara nästa grej som ligger och dräller lite överallt!

  SvaraRadera
 4. Wow nu har vi varianten grishackarna på våra breddgrader. Undrar om jag kan pricka in den?

  SvaraRadera
 5. Heisann, å tappe ting her og der, er ikke alltid like OK!

  SvaraRadera
 6. Sista tappningen är trist. Man undrar hur de tänker

  SvaraRadera