1 september 2015

Tisdagstema- liv

Med det temat passar det väl fint att se hur livet är för "våra" rörhönsungar i dammen!

 Alla ungarna är vid gott liv och växer till sig. Fötterna är förstås lika oproportionerligt stora!

 Den lille har fått lite fler fjädrar bland dunet. Här går den runt och piper, förmodligen ett kontaktläte.

Den är fortfarande mindre än sina syskon, men verkar klara sig gott och föräldrarna tar väl hand om den. Den blir ofta matad.
tisdagstema

12 kommentarer:

 1. Såååååå stora de har blivit, även minstingen. Härligt att se att de mår bra och att ingen har käkat upp dom. Suveränt förresten att du dokumenterar utvecklingen. Tycker du ska ge ungarna namn också. Jag menar du var ju med från början;-)

  SvaraRadera
 2. Så fort de växer! Skönt att minstingen hänger med och tycks klara livhanken! Roligt att få följa ungarnas liv!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Ja, nu skriver ju övriga vad även jag tänkte skriva men vi kan ju iallafall konstatera att de växer väldigt fort :-) Så himla fina de är !! Du fortsätter väl att följa deras öden och äventyr så länge det är möjligt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det något knepigt med din blogg! Går inte att komma åt den och svara. Den är privat och kräver lösenord och det hela.

   Radera
 5. Nå kar jeg sett på ditt forrige innlegg om denne fugl, må være spennnende å få følge med på utviklingen! Fint at det går bra med den minste også! Flott bidrag til tema! -Margit-

  SvaraRadera
 6. Nå kar jeg sett på ditt forrige innlegg om denne fugl, må være spennnende å få følge med på utviklingen! Fint at det går bra med den minste også! Flott bidrag til tema! -Margit-

  SvaraRadera
 7. Roligt att få se fler bilder på sötnosarna! Jag är verkligen förtjust i dem. De är så läckra och lite coola med sina långa ben och stora fötter!

  SvaraRadera
 8. Kul att även den minsta fortfarande är med i kullen. Det är så otroligt fint att få se dem lite då och då och följa dem till vuxna om du orkar fota dem så länge. De är så fina och så kul att de har klarat sig så länge. Det måste nästan kännas som om de vore dina egna vid det här laget.

  SvaraRadera
 9. Så roligt att se ett lite annorlunda liv, rörhöna, det ser man inte var och varannan dag!

  SvaraRadera
 10. Desse blir flotte når dei veks opp.
  No er dei søte.

  SvaraRadera