30 november 2013

Veckans fönster- valfritt

Nyss hemkommen från fantastiska Bangladesh. Ett oerhört fattigt och överbefolkat land. Överallt möts man med vänlighet, man är glatt överraskad över att någon vill besöka deras land. Turisterna är lätt räknade!
Det här var utsikten från vårt fönster i huvudstaden, Dhaka. Vi väcktes av böneutropen kl 5 på morgonen och sedan tog tupparna vid!

Fler fönster finns hos Susanne

15 kommentarer:

 1. Vilken spännande byggnad, det låter som ni fick en spännande och annorlunda resa. Ovanligt resmål! Skulle kanske må lite illa av all fattigdom, men njuta av allt att titta på och det vänliga folket!

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka ! Nyss hemkommen från ett land som jag tror många med mig är väldigt nyfikna på. Vacker bild på en fantastiskt utsikt. Blev ganska tidiga mornar med andra ord ;-) Ser verkligen fram emot fler bilder. Önskar dig en skön helg från Malta :-)

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem. Bangladesh är ett land jag inte vet så mycket om, mer än att det verkar vara översvämningar under regnperioder. Måste ha varit en spännande resa. Fin bild, en liten sneak peak på bilderna som kommer :0)

  SvaraRadera
 4. Vacker bild med fint ljus in i rummet. Det måste ha varit en intressant resa.

  SvaraRadera
 5. Härlig bild! Undrar lite över gallren. Känns lite som om du/ni varit instängda i en liten cell.

  Och välkommen hem, du också!

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem! Nu ser jag fram emot en massa spännande bilder från din och Dellas resa!

  SvaraRadera
 7. Jisses så intressant..jag kan tro att du är fylld av upplevelser nu då. Böneutrop är verkligen så exotiskt...medans tuppar kanske låter lika typ everywhere :D

  SvaraRadera
 8. Välkommen hem, Staren! Du är saknad. Nu vill jag veta ALLT om din fantastiska resa! Det börjar bra med din första bild. Fortsätt så! :)

  SvaraRadera
 9. Vackert fönster med vacker utsikt, ser fram emot att läsa mer om din resa!

  SvaraRadera
 10. Välkommen hem! Den här bilden var ju en bra början till förhoppningsvis många fler.
  Den där moskén var då minst sagt annorlunda.

  SvaraRadera
 11. Fint fönster med skön utsikt.

  SvaraRadera
 12. Ser ju varmt och skönt ut ;-)

  SvaraRadera