16 december 2020

Veckans ord- band


Många fina band pryder juldekorationen framför en av de gamla gårdarna på Fredriksdals museum och trädgårdar.

God Jul!

veckans ord

7 kommentarer:

 1. Det kan inte ha tagit många sekunder att knyta fast banden på den kransen. En väldigt annorlunda julutsmyckning måste jag säga.

  SvaraRadera
 2. Många band här på juldekorationen.

  SvaraRadera
 3. Gammaldags charm! Så mysigt!
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Underbar bild - som vanligt och en fin illustration till temat. Du är en fantastisk fotograf!
  Önskar dig en skön och trevlig fjärdadventshelg.
  Ingrid

  SvaraRadera
 5. Tänk att ett rött band och halm kan göra så mycket jul :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. En vacker bild med annorlunda juldekoration.

  SvaraRadera
 7. INBJUDAN FRÅN ILLUMINATI BRODERHOOD 666

  Detta är en öppen inbjudan till alla som är intresserade av att bli en del av världens största konglomerat och nå toppen av din karriär. När vi börjar årets rekryteringsprogram och vår årliga skördefest är nära till hands, så bestämmer vi oss för att introducera dig till "New World Order".

  Vid denna tidpunkt försäkrar vi alla som är redo och trogna att bli medlem i denna stora organisation, att när han / hon blir fullvärdig medlem av Illuminati-brödraskapet automatiskt blir han rik, mäktig och känd i livet och uppnår alla deras hjärtan önskar och får också en månadslön på $ 500.000 USD. Vi är redo att förändra ditt liv, vi kan göra dina drömmar till verklighet.

  Det stora distriktet Illuminati erbjuder dig en livstidsmöjlighet att förverkliga dina hjärtat. Jag tror att alla på denna planet "Jorden" känner till ILLUMINATI, men för dem som inte vet så mycket om denna organisation, kommer jag att informera dig om det. Illuminati är ett hemligt samhälle som välsignar människans slag och uppfyller sina drömmar om att bli miljonär, miljardär och också främja deras olika affärer. Just nu tror jag att du vet mer om den här organisationen och det finns ingen anledning att vara rädd för någonting.

  Jag är inte här för att röra med dig eller spela spel för dig, eftersom det nu står många människor där ute som imiterar oss och hävdar att de är medlemmar i ILLUMINATI. Så brödraskapet kommer sedan till en slutsats om att globalisera denna organisation för att hjälpa dem som faktiskt är redo att bli en del av denna stora familj och de som vilseleds av bedragare. Nu tror jag att det här är din möjlighet att gå med i vår prestigefyllda organisation och göra dig själv och din familj stolt.


  Om du är intresserad av att gå med i den här stora organisationen eller för mer information. kontakta sedan vår Grand Lodge i Pennslyvania, USA via WhatsApp: "+1 (325) 261-7127" eller vår officiella e-postadress: [illuminati666grandlodge@gmail.com]

  Signerad: GRANDMASTER

  SvaraRadera