12 januari 2021

Veckans ord- sova


I den här sängen sov Ernest Hemingway när han var i Havanna. Den står i hans finca där. Vet inte om det är hans gosedjur som ligger på sängen. Måste i alla fall vara obekvämt med hornet.

veckans ord

11 kommentarer:

  1. Bjørnen på sengen spiste Ernest Hemingway når han sov i denne sengen...

    SvaraRadera
  2. Vilket trevligt sällskap i sängen - hahaha:-)

    SvaraRadera
  3. Oj, jag satt nyss och önskade att jag kunde få åka till Kuba och så hamnar jag i Havanna hos dig! Det ser inte särskilt bekvämt ut att sova med sina troféer men de ligger säkert där bara för att visa vilken storjägare han var.

    SvaraRadera
  4. Han hade inte långt till böckerna i alla fall.
    Ingrid

    SvaraRadera
  5. Intressant dekorering av sängen. Ingen risk att någon besökare lägger sig där. ;-)

    SvaraRadera
  6. Tack för återblicken här. Hade glömt att sovrummet såg ut så här. Men när jag såg bilden så mindes jag. Men minns inte "gosedjuren". Kanske sov de på annat ställe när jag var här- Eller så har jag gömt. Kul tolkning.

    SvaraRadera
  7. Han drack rätt mycket så han kanske inte märkte något när han slocknade. Kul och annorlunda tolkning.

    SvaraRadera
  8. Haha om dessa var hans gosse djur så kan han inte sovit gott :) Härlig tolkning och kul att se
    Tack för att du är med

    SvaraRadera
  9. INBJUDAN FRÅN ILLUMINATI BRODERHOOD 666

    Detta är en öppen inbjudan till alla som är intresserade av att bli en del av världens största konglomerat och nå toppen av din karriär. När vi börjar årets rekryteringsprogram och vår årliga skördefest är nära till hands, så bestämmer vi oss för att introducera dig till "New World Order".

    Vid denna tidpunkt försäkrar vi alla som är redo och trogna att bli medlem i denna stora organisation, att när han / hon blir fullvärdig medlem av Illuminati-brödraskapet automatiskt blir han rik, mäktig och känd i livet och uppnår alla deras hjärtan önskar och får också en månadslön på $ 500.000 USD. Vi är redo att förändra ditt liv, vi kan göra dina drömmar till verklighet.

    Det stora distriktet Illuminati erbjuder dig en livstidsmöjlighet att förverkliga dina hjärtat. Jag tror att alla på denna planet "Jorden" känner till ILLUMINATI, men för dem som inte vet så mycket om denna organisation, kommer jag att informera dig om det. Illuminati är ett hemligt samhälle som välsignar människans slag och uppfyller sina drömmar om att bli miljonär, miljardär och också främja deras olika affärer. Just nu tror jag att du vet mer om den här organisationen och det finns ingen anledning att vara rädd för någonting.

    Jag är inte här för att röra med dig eller spela spel för dig, eftersom det nu står många människor där ute som imiterar oss och hävdar att de är medlemmar i ILLUMINATI. Så brödraskapet kommer sedan till en slutsats om att globalisera denna organisation för att hjälpa dem som faktiskt är redo att bli en del av denna stora familj och de som vilseleds av bedragare. Nu tror jag att det här är din möjlighet att gå med i vår prestigefyllda organisation och göra dig själv och din familj stolt.


    Om du är intresserad av att gå med i den här stora organisationen eller för mer information. kontakta sedan vår Grand Lodge i Pennslyvania, USA via WhatsApp: "+1 (325) 261-7127" eller vår officiella e-postadress: [illuminati666grandlodge@gmail.com]

    Signerad: GRANDMASTER

    SvaraRadera